KADROMUZ

MİHRİBAN KARABAŞ - OKUL MÜDÜRÜ

1984  yılı Niğde ÇAMARDI ilçesi doğumluyum.2006 yılı Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliğinden mezun oldum.İkinci Üniversite olarak 2022 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi Kamu Yönetimi bölümünde lisans eğitimimi tamamladım. 2022 yılında Anadolu Üniversitesi  Eğitim Bilimler Enstitüsü İlkokulda Yenilikçi Eğitim alanında yüksek lisans yaptım.

2006-2007 yılında Niğde Çamardı ilçesinde vekil öğretmenlik yaptım.2008 yılında Afyonkarahisar Şuhut İlçesi Atlıhisar ilkokuluna sözleşmeli öğretmen olarak atandım.1 yıl sözleşmeli öğretmen olarak  görev yaptıktan sonra 2009 yılında Bitlis Güroymak  ilçesi Şehit Er Mahfuz URUT İlkokuluna kadrolu öğretmen olarak  atandım.2009-2012 yılı müdür vekilliği yaptım.2014 yılı Eylül ayında il dışı atamalarla Afyonkarahisar hocalar ilçesi Davılgı köyüne atandım.Eş durumu atamasıyla Çepni İlkokulunda görev yaptım. 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında Müdür Yardımcısı olarak Sandıklı Yavaşlar İlkokulu´na atandım 6 yıl Müdür yardımcılığı yaptıktan sonra 2022 yönetici atamasıyla Okul Müdürü olarak Yavaşlar İlkokulunda  görevime devam etmekteyim.Evli ve 2 çocuk annesiyim.